luni, 9 iulie 2012

70 de tigai Fissler pentru 70 de bloggeri






Un concurs special pentru iubitorii de clatite! Acum, nu se vor mai plange ca li se rup clatitele sau ca se prind, deoarece vor gati in tigaia Fissler! Primilor 70 de bloggeri care se vor inscrie printr-un mail la concurs, asta dupa ce vor anunta acest concurs printr-o postare, le vor fi trimise cate o tigaie de clatite Fissler, ce trebuie testata in bucataria proprie, ca mai apoi sa se poata lauda cu clatitele perfecte!
Asadar, toti cei care detineti un blog cu o vechime de cel putin 6 luni, nu mai stati pe ganduri, inscrieti-va in concurs! Cu acest articol ma inscriu la concursul: "Clatidiada bloggerilor culinari"
Campania, in cadrul careia vor fi testate tigaile de clatite FISSLER, este gazduita de siteul: gatestesanatos.ro

2 comentarii:

arcadia spunea...

Complet offtopic, dar am priomis că venim cu rețeta de biscuiți. Cei mai buni biscuiți ever :D

2 cups fulgi de ovaz
1 1/2 cups făină
1 cup fulgi de nucă de cocos
1 cup migdale mărunțite
1 cup ulei
1/2 cup zahăr
1/2 cup apă
1/4 cup amidon
o linguriță sare
un plic praf de copt
vanilie

Se amestecă solidele: fulgii, făina, cocosul, migdalele, amidonul, zahărul, sarea, praful de copt.

Se amestecă uleiul cu apa și se toarnă peste ”solidele” amestecate bine.

Se obține un aluat tare, ne-elastic, care se întinde pe planșetă într-o foaie de 1 cm grosime. Se decupează cu o formă de fursecuri și se așează în tava, pe hârtie de copt.

Se coc în cuptorul preîncălzit, 20 min la 170 *C.


Notă: Nu pricep care e rolul amidonului, în ultima vreme nu l-am mai pus și biscuiții îmi par neschimbați. Poate că voi, specialiști fiind, dibuiți rolul și diferențele :D

Haplea spunea...

Eu am tigaia Fissler si nu ma mai despart de ea!!!E foarte utila in bucatarie!

A apărut o eroare în acest obiect gadget