sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Nourasi de cocos

17 comentarii:

lauralaurentiu spunea...

:)) Ce dragalasa! :* Sa iti traiasca nepotica! Si nepotelei... matusica! :)

Anastasia spunea...

Multumesc Laura :) te pupam dulce :D

janet spunea...

Sa traiasca nepotica si mayusica pe linga ea!Sa creasca blogul o data cu nepotica!
O sa mai trec sa vad ce ati mai facut!Succes!

Liana10 spunea...

Pupam manutzele....ce harnicuta-i bubulina, draga tare! Felicitam matusica ;-)

Anastasia spunea...

Liana, Janet :) dragele mele, santeti binevenite oricand pe blogul meu si a bubulinei si va asteptam cu mare drag sa mai veniti, va multumim din suflet pentru urari de bine, cu toate ca timpul nu este intotdeauna in folosul meu am sa ma stradui sa pun retete cu participarea Olgutei, doar ea este actorul principal aici si trebuie sa prind momentul potrivit pentru a prepara ceva impreuna cu ea, va pup dulce >D< !

ANISOARA spunea...

Wauu , Anastasia. Ce ingeras ai? Am vizionat clipul cu lacrimi in ochi, deoarece mi-am amintit de copilaria mea, cum faceam primii pasi alaturi de bunicuta, si cum mancam din toate aluaturile, si semipreparatele , pe care le facea ea. Sa-ti traiasca goshpodina . Astept mai multe recete de la ea, pentru ca stiu ca are de la cine sa invete, cu siguranta.
Sa stii, ca ai pornit un proiect unicat si minunat ! Bravo tie . Sunteti amandoua in lista de bloguri urmarite la mine. Cu drag, Anisoara

ANISOARA spunea...

Draga Olguta astept cu nerabdare sa vad cum faci coltunasi cu branza si cu visina impreuna cu matusica ta. Sa stii ca esti bravo! Sper , ca iti plac mult coltunasii ??? Sa fii cumintica si desteapta . Un pupic de la Anisoara

Anastasia spunea...

Anisoara, nici nu stii cat mi-ai incalzit inima, te pupam apasat, si-ti multumim pentru ideie, chiar am sa fac cu ea niste coltunasi si o portie pentru tine ca pentru un oaspete de onoare :)

Carmen spunea...

M-am topit cand am vazut-o pe pitica!

Anastasia spunea...

Carmen, multumesc pentru vizita, sper in viitor sa am timp sa dezvolt tema :)) sa ai ocazia sa mai tragi cu ochiul si sa te bucuri, nu stiu cum e la alta lume, dar eu cand vad copii cum fac primii pasi i-mi rade sufletul :)

Daniela Zaharia spunea...

Anastasia, sa-ti traiasca nepotica, e o super gospodina, scumpa foc!!! Cred ca esti tare mandra de ea, va pup :*

Elena Toma spunea...

Este intr-adevar un proiect special! Pacat ca am aflat de-abia acum... Este deosebita nepotica si este foarte frumos modul de a o indruma sa capete cunostintele culinare ale matusii ei. Acum o sa urmaresc cu mare atentie creatiile micilor bucatari, asa cum m-am uitat cu mare placere la proiectul lui Cristi Borod (Bucatar Maniac) de a o invata pe fetita lui, Maya cate ceva despre cum se prepara ce-ti place. Felicitari!

Anastasia spunea...

Draga Elena, esti binevenita oricand, si ma bucur foarte mult ca ti-a placut ideia blogului, eu si Liana ne vom stradui sa venim cu surprize si sa dezvoltam tema blogului cat mai bine :))

Anastasia spunea...

Daniela multumim pentru vizita si urari si te mai asteptam >:d< cu bratele deschise !

anisoara spunea...

Olguta seamana cu matusica;frumoasa si foarte gospodina!
Neaparat trebuie sa va intalniti cu Liana si Tudor.....sigur Tudor o sa ii dea un pupicel mare,la cat de pupacios il stiu eu.Felicitari pentru blog!

maria elena spunea...

Mai, ce mici bucatari dragalasi, dar vor creste ei si la propriu si la figurat, ii pupacesc pe amandoi.

retete- ina spunea...

felicitari,un blog super,dragalasi,frumusei copiii

silverzone.ro - campanie 15%